RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Pe zi ce trece realizam ca lucrurile cele mai de preț sunt #experienteledeneuitat pe care le croim cu oamenii pe care îi iubim. Paralela45 îți oferă posibilitatea de a-i oferi persoanei dragi singurul cadou care te face cu adevărat mai bogat - cadoul călătoriilor.

Cumpără acum un voucher cadou, achită-l online, personalizează-l și pune-l sub brad. Vrei un cadou inedit pentru ziua celui mai bun prieten? Trimite-l in vacanta! Esti un alt fel de nuntas? Trimite mirii in vacanta! Voucherul este numeric și poate fi folosit pentru achiziționarea oricărei vacanțe - imaginația ta este singura limită!

PASUL 1

Alege tipul de voucher dorit:

PASUL 2

Completeaza campurile necesare:

PASUL 3

Plătește voucherul, descarcă-l și dăruiește-l celor dragi

VOUCHER CADOU PARALELA 45

REGULAMENT DE ACHIZIȚIONARE ȘI UTILIZARE

 • Voucherul cadou Paralela 45 este un inscris emis de Paralela 45 Turism SRL. Acesta da dreptul titularului (persoana inscrisa pe voucher) sa utilizeze o anumita suma pentru achizitionarea produselor turistice din portofoliul agentiei (pachete de vacanta, circuite, cazari individuale, bilete de avion, asigurari medicale etc).
 • Achizitionarea voucherului cadou se poate efectua atat online, pe site-ul www.paralela45.ro cat si in agentiile din Bucuresti (Bd. Magheru nr. 10 ), Cluj, Iasi, Timisoara, Constanta.
 • Valoarea voucherului cadou poate fi cuprinsa intre 50 euro si 1000 euro, in functie de solicitarea persoanei care-l achizitioneaza.
 • Utilizarea voucherului cadou poate fi facuta de catre titularul acestuia, pe baza cartii de identitate, sau de o terta persoana desemnata in scris de acesta, prin completarea si semnarea unei cereri.
 • Titularul nu are dreptul sa revendice suma inscrisa pe voucher.
 • Termenul de valabilitate este de 1 an de la data emiterii, fapt ce presupune efectuarea rezervarii in termenul de valabilitate, fara restrictii cu privire la data calatoriei (data calatoriei poate depasi termenul de valabilitate).
  Voucherul cadou poate fi folosit la o singura achizitie. In cazul in care valoarea achizitiei este mai mare decat valoarea voucherului, titularul va achita diferenta. In cazul in care valoarea voucherului este mai mica decat valoarea achizitiei, agentia nu este obligata sa ramburseze titularului diferenta.
 • Rezervarea poate fi facuta in alta moneda decat cea inscrisa pe voucher, cu respectarea cursului de schimb valutar valabil la data efectuarii rezervarii (curs Uni Credit).
 • Voucherul cadou poate fi achizitionat si in rate, cu 0% dobanda, fiind eliberat in momentul in care minim 50% din valoarea acestuia a fost achitata si cu conditia achitarii integrale cu minim 60 zile inaintea datei de plecare solicitata de titular.
 • Valoarea unui voucher cadou expirat nu se reporteaza
 • Voucherul nu se poate utiliza pentru biletele de avion low-cost.
 • Acest voucher este valabil 12 luni de la data achizitionarii

Partenerii nostri